OVERLEVENDE: En seks måneder gammel baby var den eneste som ble skånet i de brutale drapshandlingene som ryster Rancho Cordova i California. Her blir spedbarnet tatt hånd om av en politimann mens de venter på at barnevernet kommer. Foto: Jose Luis Villegas / The Sacramento Bee / AP / NTB Scanpix
OVERLEVENDE: En seks måneder gammel baby var den eneste som ble skånet i de brutale drapshandlingene som ryster Rancho Cordova i California. Her blir spedbarnet tatt hånd om av en politimann mens de venter på at barnevernet kommer. Foto: Jose Luis Villegas / The Sacramento Bee / AP / NTB ScanpixVis mer

Baby eneste overlevende etter trippeldrap i USA

Brutale drap rystet erfarne politifolk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Alina Bukhantsov - en mamma i tjueårene, hennes tre år gamle datter og to år gamle sønn ble tirsdag ettermiddag funnet brutalt drept i sitt hjem i Rancho Cordova utenfor Sacramento i USA.

Det var faren Denis som skjønte at noe var galt i det han kom hjem til huset og det eneste han hørte var skrikene til sin seks måneder gamle sønn fra et rom inne i huset.

Spedbarnet var den eneste som ble skånet for den grusomme volden, skriver Sacramento Bee.

- Ekstremt traumatisk Fordi han trodde at inntrengeren fortsatt kunne befinne seg inne i huset løp Denis Bukhantsov over til naboen og ringte politiet.

Da politiet ankom åstedet fant de den ensomme familiefaren sittende i dyp forferdelse utenfor huset, mens barnet skrek fra inne i huset.

- Dette er en ekstremt traumatisk hendelse. Mange av oss har selv barn hjemme... vi er bare mennesker, uttalte talsmann Jason Ramos hos Sheriffen i Sacramento.

Flere av reporterne på stedet melder at politifolkene var tydelig rystet av situasjonen.

- Dette dreier seg om noen som konfronterte en familie i deres eget hjem og deretter tok livene deres på en veldig voldelig måte. Det er sjokkerende, selv for veteraner i politiet, sier Ramos.

Tok vare på barnet Politiet tok selv vare på det seks måneder gamle barnet til barnevernet kunne overta senere på kvelden.

Politiet har ifølge Sacramento Bee arrestert barnefarens 19 år gamle bror Grigoriy Bukhantsov, som er de drepte barnas onkel.

- Vi skaffet oss tidlig informasjon som ledet oss til ham, sier polititalsmann Ramos.

Sitter i avhør Drapsmannen skal ha hatt et anstrengt forhold til familien og er mistenkt for å ha utført de bestialske drapene.

I SORG: Familiemedlemmer av de drepte omfavner hverandre like ved åstedet for drapene. Foto: Jose Luis Villegas / The Sacramento Bee / AP / NTB Scanpix
I SORG: Familiemedlemmer av de drepte omfavner hverandre like ved åstedet for drapene. Foto: Jose Luis Villegas / The Sacramento Bee / AP / NTB Scanpix Vis mer

Mannen ble tatt i varetekt av politiet onsdag morgen, og blir nå avhørt.

Ifølge politiet skal de tre drepte ha blitt utført for store mengder vold i forkant av drapene.

De tre likene skal alle ha blitt funnet i samme rom, mens det overlevende barnet ble funnet i et rom lenger inne i huset.

Fra Ukraina Det som satte politiet på sporet av at drapsmannen var en bekjent av familien var at det ikke så ut til å være noen tegn til at noen hadde tatt seg inn i huset med makt.

Familien er opprinnelig fra Ukraina, og har bodd i USA i flere år.

Flere naboer sier at de hadde et inntrykk av at familien var religiøse, og flere skal ha sett dem dra avgårde til kirken i finstasen på søndager.

BARNEVERNET: Barnet ble til slutt tatt hånd om av barnevernet. Foto: Jose Luis Villegas / The Sacramento Bee / AP / NTB Scanpix
BARNEVERNET: Barnet ble til slutt tatt hånd om av barnevernet. Foto: Jose Luis Villegas / The Sacramento Bee / AP / NTB Scanpix Vis mer