Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Baby fikk indre blødninger etter en person falt på han

Ulykken skjedde ved et bagasjebånd på flyplassen i København.

ULYKKE: En 15 måneder gammel gutt ble skadd da en person falt over han på flyplassen i København. Foto: Arne V. Petersen, Københavns Lufthavne A/S.
ULYKKE: En 15 måneder gammel gutt ble skadd da en person falt over han på flyplassen i København. Foto: Arne V. Petersen, Københavns Lufthavne A/S. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En 15 måneder gammel gutt fikk en skade på leveren da en person falt over han ved bagasjebåndet på flyplassen i København.

- Vi tror at en passasjer ved et uhell falt og landet på gutten, sier Kim Vinholdt ved politiet på lufthavna til danske Ekstra Bladet.

Til sykehuset Gutten så først ikke ut til å være alvorlig skadd, men han ble likevel kjørt til sykehuset for en undersøkelse. Der oppdaget legene en indre blødning.

Gutten er en del av en gruppe amerikanere som akkurat hadde landet i København da ulykken skjedde rundt klokka 15 i dag.

Foreldrene er med gutten på sykehuset.

Stoppet blødningen Ifølge politiet er det ikke klart akkurat hva som skjedde da gutten ble skadd.

- Det ser nå ut til at blødningen er stoppet, opplyser Vinholdt til den danske avisa.

Gutten er fremdeles innlagt til observasjon på sykehuset.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media