Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Baby funnet i haug av glasskår

Ved siden av lå mamma og en fyr bevisstløse av alkohol.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Klokka var 6 om morgenen på Rica Hotel i Alta da hotellpersonalet slo alarm etter å ha hørt «grusomme skrik» fra hotellrommet. Den 18 måneder gamle jenta lå og hylte i en haug med knuste glass da politiet fant henne.

- Vi fikk ikke liv i moren. Begge de to i rommet var rett og slett dødrukne, sier politiadvokat Are B. Meedby ved Alta lensmannskontor til Finmark Dagblad

Den lille jenta kom fra de tragiske omstendighetene uten større fysiske skader, og er nå satt i beredskapshjem. Politiet har besluttet å ikke sikte moren.

- Det er ikke ofte vi ser slike tilfeller her i Alta, men vi vet at det skjer. Fuglene kvitrer og solen skinner. Da holder det ikke med bare et par øl for noen. De klarer ikke å begrense drikkingen, og selv om de tror at barna ikke skjønner hva som foregår, så gjør de selvsagt det, sier politiførstebetjent Knut Arvid Sætermo.

Les også: Pappa på fylletur med sjuårig sønn