Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Baby innlagt med hjerneblødning

Mor siktet for vold i Arendal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Også en mannsperson er arrestert og siktet i saken, skriver Agderposten.

Moren og mannen leverte barnet sammen til Sørlandet Sykehus Arendal på fredag, ifølge regionsavisa. Det var personalet ved sykehuset som varslet politiet fordi barnets skader gjorde dem mistenksomme. Legene skal ha konstatert hjerneblødning, blåmerker og brudd som kan tyde på at barnet har blitt mishandlet før det ble brakt til sykehus for behandling.

Kilder ved sykehuset sier til Agderposten at tilstanden til det lille barnet, som er født i 2004, var kritisk ved innleggelsen. Nå har tilstanden forbedret seg.

- Det går bedre med barnet, etter det jeg har fått opplyst, sier advokat Wenche Høie til Dagbladet.no. Høie forsvarer moren, som er siktet for vold mot barnet.

- Moren er uforstående til anklagene. Hun er varetektsfengslet, men fengslingen er påkjært til lagmannsretten, sier Høie. Hun vil ikke si noe om morens alder eller hvor gammelt barnet er.

- Jeg vet ikke hva som har skjedd, men det er forferdelig, uansett.

Ifølge Agderposten har moren forklart at flere personer har befunnet seg nær barnet i forkant av sykehusinnleggelsen.

Politioverbetjent Jens Martin Reiersølmoen ved Agder politidistrikt vil ikke si om de to siktede er kjent av politiet fra før.

- Vi etterforsker saken. Den har høy prioritet, sier han til Dagbladet.no.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media