Baby kastet ut av barnevogn - mor landet på frontruta

Ulykkessjåfør (19) i Skien fratatt førerkortet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En fire måneder gammel baby ble slynget ut av barnevogna og lå med ansiktet mot asfalten. Mor (30) landet først på frontruta, ble kastet over biltaket og landet bak.

Slik var situasjonen på åstedet etter en mor med barnevogn ble påkjørt bakfra av en bil ved 10.30-tiden onsdag i boligområdet Åfoss i Skien.

- Det så stygt på på åstedet, men politiet har ennå ikke full oversikt over hva som skjedde fordi folk som kom til var opptatt av å hjelpe til enn å varsle i første omgang.

- Men den helt ferske rapporten fra sykehuset sier at både mor og barn har greid seg veldig bra, sier operasjonsleder Vidar Aaltvedt ved operasjonssentralen i Skien til Dagbladet ved 13.30-tiden.

Fratatt førerkort

Politiet ble først varslet en halvtimes tid etter den alvorlige påkjørselen, og har seinere fått kontakt med sjåføren av ulykkesbilen - en kvinne.

- Det skal ha vært mora med barnevogn som gjenkjente sjåføren eller bilen fra nabolaget. Våre folk er hjemme hos sjåføren nå, sier politiets operasjonsleder til Dagbladet.

Politiet opplyser på Twitter ved 13.45-tiden at den 19 år gamle sjåføren er fratatt førerkortet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer