Baby kjørt i hjel av berusede danske fotballfans

Bilisten husket ikke en gang resultatet av kampen.

PÅKJØRT I LYSKRYSS: De rusede fotballsupporterne skal ha holdt mellom 150 og 200 kilometer i timen. De kjørte på rødt flere ganger før de krasjet med bilen. Foto: Martin Lehmann/Polfoto/Stella Pictures
PÅKJØRT I LYSKRYSS: De rusede fotballsupporterne skal ha holdt mellom 150 og 200 kilometer i timen. De kjørte på rødt flere ganger før de krasjet med bilen. Foto: Martin Lehmann/Polfoto/Stella PicturesVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet.no): En åtte måneder gammel baby døde i natt, etter at bilen hun og foreldrene satt i ble påkjørt i et lyskryss i Rødovre av to fulle og dopede fotballfans, melder Politiken.dk.

- De var sterkt påvirket av både alkohol og narkotika. De kunne ikke en gang huske resultatet i fotballkampen de hadde sett, sier vaktsjef Leif Bonde i Københavns Vestegns Politi til avisa.

De to hadde sett Ståle Solbakkens FCK slå Brøndby 4-0, og var på vei fra nasjonalstadion Parken.

Ifølge politiet hadde de to mennene en fart på 150-200 kilometer i timen. Vitner har forklart at de kjørte på rødt lys flere ganger, før de traff bilen babyen og de to foreldrene satt i.

Babyen, som skal ha sittet korrekt fastspent i en babystol, ble kastet ut av bilen. Hun fikk alvorlige skader, og døde altså av dem i natt.

Begge de to foreldrene ble skadet, men er utenfor livsfare.

De to fotballsupporterne fikk begge lettere skader.

- Det er så vanvittig og meningsløst. Det er en meget alvorlig sak, og vi har siktet sjåføren for uaktsomt drap, sier Bonde.

Den siktede mannen er ifølge Ekstrabladet.dk 28 år gammel.

- Bilen stod stille da den ble påkjørt bakfra av bilen som hadde høy fart, sier han til Politiken.dk.

De to skal ha kjørt en ombygd Polo, som hadde en kraftig motor under panseret.