England

Baby påkjørt i vogna - døde

Føreren skal ha stukket fra stedet etter påkjørselen.

PÅKJØRT: Dagen etter dødsfallet har flere lagt ned blomster på fortauet der vogna ble truffet av en bil. Foto: Jacob King / Pa Photos / NTB
PÅKJØRT: Dagen etter dødsfallet har flere lagt ned blomster på fortauet der vogna ble truffet av en bil. Foto: Jacob King / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert

En to uker gammel baby døde etter at vogna han lå i ble truffet av en bil i byen Brownhills i England søndag ettermiddag.

Ifølge Sky News skal et familiemedlem ha trillet vogna langs fortauet da hendelsen inntraff. En BMW skal ha kollidert med en annen bil, før den traff vogna.

Barnet ble kjørt til sykehuset med alvorlige skader, men livet sto ikke til å redde. Et familiemedlem ble i tillegg lettere skadd.

Ifølge politiet stakk føreren fra stedet etter kollisjonen. Kort tid seinere ble en 34 år gammel mann pågrepet ved nabobyen Bloxwich.

Mannen er mistenkt for å ha for å ha forårsaket et dødsfall etter farlig kjøring. Han blir avhørt mandag ettermiddag, og det er ukjent hvordan han stiller seg til mistanken.

- En baby har på tragisk vis omkommet. Vi kommer til å gjøre alt vi kan for å støtte familien gjennom denne forferdelige tida, sier politibetjent Mark Crozier i en uttalelse, gjengitt av blant andre The Guardian.

Han forteller at politiet nå avhører vitner for å klargjøre hendelsesforløpet.

- Vi forstår sjokket dette må ha forårsaket, men jeg ber om at folk nå ikke spekulerer på hva som har skjedd.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer