Baby skadd - forbikjøring gikk galt

Lastebil dyttet personbil i autovernet på E6 i Brumunddal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Et spedbarn er skadd og sendt videre fra sykehuset på Hamar til Ullevål universitetssykehus etter  en trafikkulykke på E6 i Brumunddal i formiddag.

Tilstanden til jenta, som var passasjer i personbilen, betegnes i ettermiddag som alvorlig og ustabil. Hun har pådratt seg skader i hode og buk og er under intensiv behandling, opplyser sykehuset til NTB. 
 

Ulykken skjedde ved 11-tiden, og trafikken har hopet seg opp fordi E6 har vært stengt i begge retninger etter ulykken. E6 ble åpnet igjen evd 13.30-tiden.

- Ulykken skjedde i sørgående felt før Bergshøgda, der det er to kjørebaner. En lastebil var i ferd med å foreta en forbikjøring, og smalt borti en personbil i kjørebanen innenfor. Bilen ble truffet i bakparten og ble dyttet inn i autovernet, får Dagbladet.no opplyst ved operasjonssentralen i Hedmark politidistrikt.

En voksen person og et spedbarn var i personbilen. Den voksne personen er uskadd. 

Det var en mann og en gutt fra Ringsaker i lastebilen. Ingen av dem er ifølge politiet være alvorlig skadd. Begge har vært til sjekk på sykehuset i Hamar og er utskrevet.

- Det er ikke mistanke om promillekjøring, opplyser politiet i Hedmark.