USA:

Baby-stunt utløste jordskjelv-drama

Mannen fra New Hampshire meldte seg for politiet etter at kjønnsavslørings-eksplosjonen utløste både jordskjelv som påførte skader på hus i nærheten.

EKSPLOSJON: Da en familie i USA skulle avsløre kjønnet på sin kommende baby, valgte de å bruke flere kilo sprengstoff. Dette skapte reaksjoner i lokalsamfunnet. Vis mer
Publisert

Mannen hadde ikke spart på godsakene da han skulle avsløre kjønnet på den kommende babyen.

Mannen han hadde funnet fram 36 kilo sprengstoff og samlet familien ved et steinbrudd i Torromeo like ved Massachusetts, skriver The Guardian.

Når kjønnet skulle avsløres utløste det en voldsom eksplosjon.

Personer som bor i nærområdet har rapportert om skader på eiendommen, og at husene ristet, men det er ikke meldt om noen personskader.

- Vi hørte den forferdelige eksplosjonen. Huset ristet, bilder falt fra veggene. Det må være lov å gjøre dumme ting, men dette var ekstremt, sa nabo Sara Taglieri til NBC 19 Boston, ifølge The Guardian.

Mannen som sto bak eksplosjonen har meldt seg for politiet. Politiet har også fortalt at de har sett en video av kjønnsavsløringsbomba. De kan bekrefte at det var blå røyk som steg opp, og at paret venter en gutt.

Det er bare den siste i rekken av flere «gender reveal party» som har gått galt, skriver The Guardian.

I 2020 skal pyroteknikken som ble brukt på en kjønnsavsløring i California ha skadet over 7 000 åkrer. I 2017 greide en grensevakt som skulle avsløre kjønnet på sitt barn å forårsake skader på 19 000 hektar skog i Arizona.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer