Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Babyens mamma har meldt seg

Mammaen til den nyfødte jentebabyen som ble funnet i et skogholt i Bohuslän fredag, har meldt seg for politiet

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hun kom selv til en politistasjon i Bohuslän ved lunsjtider i dag.

- Hun er drøyt 30 år, kommer fra Bohuslän og har det naturligvis ikke så bra, sier spaningssjef Berth Söderström til den svenske avisa Expressen.

Kvinnen hadde forlatt barnet på en måte som gjorde at det skulle finnes, hun ville at noen skulle ta hånd om det, ifølge Expressen.

- Hun har vært sinnsforvirret, og har det psykisk dårlig. Dette er selvsagt ingen normal oppførsel, sier Söderström, som nå betrakter politiets jobb i saken som avsluttet.

Nå overtar sosialtjenesten. På spørsmål fra Expressen om moren ønsker å ta hånd om barnet, svarer spaningssjefen:

- Jeg vet ikke.

Funnet av den nyfødte jentebabyen fredag har sjokkert Sverige. Tipsene har strømmet på etter at politiet viste veslejenta frem i aviser og på tv. Blant annet hevdet to jenter på ti og 12 år å ha ridd forbi kvinnen like etter at hun hadde født. Da de senere returnerte sammen med sine foreldre, skal de ha funnet en innpakket morkake i veikanten der kvinnen hadde sittet.

Politiets håp har siden funnet av babyen vært at synet av den friske jenta i media skulle få mammaen selv til å melde seg.

FORLATT: Den vesle jenta ble forlatt av mammaen sin før helga.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media