Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Bach har rømt fra Emiratene

Stakk etter at han ble funnet av Dagbladet i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

DUBAI (Dagbladet.no): Interpol-etterlyste Ole Christian Bach tok ikke sjansen på å bli funnet av andre enn Dagbladet, og rømte derfor fra Dubai og De forente arabiske emirater natt til fredag. Det sier hans advokat Håkon Ø. Schiong.

- Bach mente at bildet av ham på verandaen utenfor huset, som er på trykk i Dagbladet i dag, ville være tilstrekkelig til at lokalkjente i Dubai ville finne ham i løpet av en halv time, sier Schiong.

Bach har bodd i et nytt boligfelt i utkanten av byen de siste to ukene. Stedet heter Springs 5, og huset er ifølge Bach et av rundt 7000 nye boliger som er ferdigbygd i dette området de siste to åra.

Advokat Schiong vil ikke røpe hvor ferden har gått videre. Under flukten fra Norge for drøye to måneder siden, har Ole Christian Bach vært i Sverige, Tyskland to ganger, Dubai to ganger, Jordan og Egypt.

Han sier til Dagbladet.no at han har mange gode kontakter i Midtøsten.

Dagbladet fant den Interpol-etterlyste finansakrobaten i hagestolen utenfor et rekkehus i Springs tidligere denne uka, og ble invitert inn til et intervju med ham i går ettermiddag.

Etter å ha rådført seg med en lokal advokat i Dubai, valgte han ifølge advokat Schiong å rømme i løpet av natta. Advokaten vil ikke si om han reiser med eget eller et falsk pass.

- Det vet jeg faktisk ingenting om, sier Håkon Ø. Schiong.

DAGBLADET RINGTE PÅ:  Ole Christian Bach stivnet da Dagbladet ringte på døra i går. Foto: Tor Arne Dalsnes
DAGBLADET RINGTE PÅ: Ole Christian Bach stivnet da Dagbladet ringte på døra i går. Foto: Tor Arne Dalsnes Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media