Backpackeren Grace (22) gikk inn på et hotell i Auckland. Så forsvant hun sporløst

Nå tror politiet at de har funnet henne.

FORSVUNNET: 22 år gamle Grace Millane ble fanget av et overvåkningskamera i Auckland lørdag kveld. Så forsvant hun - og nå mener politiet at hun er drept. Foto: AP / NTB scanpix
FORSVUNNET: 22 år gamle Grace Millane ble fanget av et overvåkningskamera i Auckland lørdag kveld. Så forsvant hun - og nå mener politiet at hun er drept. Foto: AP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I høst la 22 år gamle Grace Millane fra Essex i England ut på det som skulle være hennes livs reise. Hun hadde bestemt seg for å reise verden rundt.

Etter seks uker i Sør-Amerika, ankom hun New Zealand 20. november. Underveis på turen bombarderte hun sine søsken og sine foreldre med bilder og andre oppdateringer fra sine opplevelser. Reiserapportene kom daglig.

Ble stille fra Grace

Derfor var det ganske urovekkende da det ikke kom noen flere oppdateringer etter forrige lørdag, spesielt siden søndag for ei uke siden var Graces bursdag. Onsdag ble Grace meldt savnet.

Ifølge politiet boddet Grace på et hostell i Auckland. Hun forlot hostellet lørdag morgen. Igjen på hostellet lå de fleste av hennes eiendeler.

Etter at familien varslet politiet om at de ikke hadde fått kontakt med datteren på flere dager, satt politiet en rekke politibetjenter på saken.

De lyktes i å kartlegge noen av 22-åringens bevegelser lørdag kveld. Klokka 19.15 lørdag kveld blir hun filmet av et overvåkningskamera på Sky City i Auckland. På bildet går hun sammen med en mann.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer