Backpackeren Inga-Maria (18) ble funnet drept i 1988. Nå er to menn pågrepet

Inga-Maria Hauser ble funnet drept to uker etter at hun sist ble sett i live.

FUNNET: Her ble Inga-Maria Hauser funnet drept, 20. april 1988. Nå er to menn pågrepet i saken. Foto: PA Photos / NTB scanpix
FUNNET: Her ble Inga-Maria Hauser funnet drept, 20. april 1988. Nå er to menn pågrepet i saken. Foto: PA Photos / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den 18 år gamle tyske backpackeren Inga-Maria Hauser ble funnet drept i en avsidesliggende del av en skog utenfor Ballycastle i Nord-Irland i april 1988

Da hun ble funnet hadde det gått to uker siden hun sist ble sett i live, på en ferje fra Skottland. Hun ankom Nord-Irland 6. april 1988, og politiet mener hun døde kort etter at hun ankom.

De mener hun ble utsatt for et «grusomt og nådeløst angrep».

To pågrepet

Siden hun ble funnet har omstendighetene rundt drapet hennes vært en av de mest kjente og omtalte drapsgåtene i Nord-Irland.

Ingen har noen gang blitt pågrepet for drapet, fram til nå.

For i forbindelse med at det var 30 år siden Hauser ble funnet drept, ba politiet nok en gang folk som hadde informasjon om saken til å ta kontakt med dem.

Det nordirske politiet dro også til Skottland i et forsøk på å samle bevis. De sa samtidig at de «nærmet seg» å identifisere mistenkte i saken.

Og ganske riktig, mandag ble to menn, på henholdsvis 58 og 61 år, pågrepet, mistenkt for å ha hatt befatning med drapet, skriver Belfast Telegraph.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer