Badeturister skadet etter flyføning

Sto rett bak jetmotorene da flyet skulle forlate Karibia.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Maho Beach er verdensberømt for å ligge tett opp til Princess Juliana-flyplassen på den fransk-nederlandske ferieøya Saint Martin i Det karibiske hav. Bare et gjerde skiller de to helt forskjellige plassene.

Til tross for at flyplassen har satt opp et skilt som som advarer mot at vinden fra motorene kan være så sterk at den kan føre til skade og mulig død ved starten av rullebane 10, er stranda en populær plass for såkalte fly-tittere, ifølge Daily Mail.

Godtroende Som videoen over viser løp en mann i bar overkropp og en kvinne i rød singlet mot gjerdet før flyet skulle ta av. Mens andre strandgjester trakk mot vannet og bort fra flyet, valgte disse å klamre seg fast i gjerdet.

Men da flyet gjorde motorene klar til avgang, ble vinden så sterk at mannen løsnet taket og mer eller mindre kontrollert løpte vekk fra gjerdet.

Like etter klarte ikke lenger kvinnen å holde seg fast. Hun hadde overhodet ikke kontroll på hvor de sterke kreftene fra jet-motoren førte henne. På få sekunder falt hun og slo hodet mot en veideler.

Videoen viser ikke hva som skjedde med de andre personene som også holdt tak i gjerdet.