Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Badeulykke i dyreparken i Kristiansand. To barn involvert

- To separate hendelser.

BADEULYKKE: To barn i alderen fire og fem år ble skadet i to separate hendelser i dyreparkens badeland i dag. Foto: Hans-Martin Thømt Ruud / Dagbladet
BADEULYKKE: To barn i alderen fire og fem år ble skadet i to separate hendelser i dyreparkens badeland i dag. Foto: Hans-Martin Thømt Ruud / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet) To barn i fire - fem-årsalderen er involvert i en badeulykke i Kristiansand Dyrepark, melder Agder-politiet på Twitter.

Nødetatene fikk melding om ulykkene klokka 14.55, og både ambulanse og politi rykket til stedet.

Det skal dreie seg om to separate hendelser.

- Barna er fraktet til sykehus for behandling. Begge er ved bevissthet. Vi vet ikke hva som har skjedd og hvorfor, men vi er på sykehuset for å danne oss en oversikt, sier Ole Bjørn Kleivane, operasjonsleder ved Agder politidistrikt, i 17-tida lørdag.

Sørlandet sykehus skriver på Twitter at en fem år gammel gutt er moderat skadet etter ulykken. En fire år gammel gutt er innlagt med krampeanfall, og er lettere skadet.

Mye folk i parken

Da Dagbladet snakket med administrerende direktør i Kristiansand Dyrepark, Per Arnstein Aamot, var han akkurat informert om hendelsen.

- Jeg vet ikke mer enn at det er to seperate hendelser i badeland, som har skjedd omtrent samtidig. Begge barna er nå fraktet fra stedet, sier Aamot til Dagbladet.

Det er ifølge ham mange mennesker i dyreparken i dag.

- Det er godt med folk, og jeg antar at badeland er spesielt populært som følge av været. Vi vil nå finne ut av hva som har skjedd, før vi uttaler oss ytterligere - men kan på generell basis si at vi ikke ønsker at noe skal skje med noen av de som er i parken, og spesielt ikke med barn, sier han.

Per Arnstein Aamot sier til Fædrelandsvennen at det ble utført førstehjelp på barnet som ble skadet i den første ulykken.

Ulykkene skjedde i innendørsbassenget med korte mellomrom.

Dagbladet følger saken.

Hele Norges coronakart