- Badstu funker ikke

- Scientologene løser ikke narkoproblemene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ved utallige menneskemøter gjennom 28 år, med flere hundre rusavhengige, har vi i Tyrilistiftelsen lært oss mye. Mest av alt har vi forstått at mennesker med omfattende livsvansker er mer enn bare det vi ser ved det første møtet.

Det bor et endringspotensiale i oss alle. Vi besitter krefter og ressurser som uvurderlige! Betydningen av å bli sett, hørt, respektert og verdsatt som de vi er, og det å få være en del av et fellesskap er uerstattelig for oss alle. Vissheten om dette gjør oss ydmyke i møtet med de som trenger behandling.

Noe må ha gått oss hus forbi - eller er vi «uvitende og har mangelfulle kunnskaper», som Ole Thiemer, leder av Narconon Danmark, sier, når vi kjenner motstand mot programmet deres?

«Svette ut stoffer og dårlige minner fra kroppen»: Ingen ting ville vært bedre enn om det fantes en metode eller kur som ”vasket ut rusavhengigheten”.

Tenk hvilke menneskelige lidelser som kunne ha vært spart og hvilke resultater vi kunne ha oppnådd dersom badstue, vitaminer og mineraler var løsningen på folks rusavhengighet! Tyrili hadde vært de første til å slutte opp om opplegget dersom vi faktisk trodde og erfarte at dette var sannheten og løsningen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer