Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bækkelund til Kadhafi

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Like etter at den første offisielle USA-delegasjonen har besøkt Libya siden sanksjonene ble innført for snart 20 år siden, er Kjell Bækkelund reiseklar for å bringe sitt musikalske diplomati til Muammar Kadhafi . Vår eminente pianist drar 9. april på en konsertturné til de nordafrikanske landene, med start i Tunis, så videre til Marokko, før turneen blir avsluttet hos den libyske eneherskeren, som nå synes i ferd med å bringe sitt land tilbake til det gode selskap. Og når Bækkelund ikke spiller Brahms, Beethoven, Bach og Chopin, øver han Wagner før sin store konsert i Konserthuset i oktober.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling