Bærum ber om utsatt tilsynssak etter Valdres-dødsfallet

- Trenger mer tid, sier kommunaldirektør.

BEGRAVET:  Den  13-år gamle jente som ble funnet død på hytta i Valdres, ble i januar begravet ved Steinsskogen gravlund  i Bærum . Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
BEGRAVET: Den 13-år gamle jente som ble funnet død på hytta i Valdres, ble i januar begravet ved Steinsskogen gravlund i Bærum . Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Bærum kommune ber om utsettelse på tilsynssaken om skolegangen til 13-åringen som ble funnet død på familiens hytte i Valdres på nyttårsaften i år. Jenta skal ha slitt med spiseforstyrrelser etter flere år med mobbing på skoler i Bærum. Det er en av grunnene til at også offentlige etater har kommet i politiets søkelys.

Fredag gikk fristen ut for å sende inn all relevant informasjon om saken til Fylkesmannen i Oslo og Akershus, som har åpnet tilsynssak mot Bærum kommune i forbindelse med saken til 13-åringen. 

Trenger mer tid Bærum kommune har nå bedt om å få utsatt frist til tirsdag, skriver Budstikka.

- Vi trenger mer tid for å samle dokumentasjonen vi har fått tilsendt. Det er ganske mye som skal koordineres, sier kommunaldirektør for velferd, Bovild Tjønn til avisa.

I forbindelse med dødsfallet til den 13 år gamle jenta skal det føres tilsyn med Gullhaug, Lesterud og Mølladammen skoler i Bærum.  

Overfor Budstikka bekrefter kommunaldirektøren at kommunen har fått all dokumentasjon de har bedt om fra de forskjellige skolene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer