Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Bærumskvinne (40) løy om alibi i drapssak

Ga gjengmedlem falsk alibi, ifølge politiet.

SIKTET: Disse fire mennene, som alle knyttes til Furuset bad boys, er nå siktet for drapet på Mohammad Arshad.
SIKTET: Disse fire mennene, som alle knyttes til Furuset bad boys, er nå siktet for drapet på Mohammad Arshad. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I et planlagt tilslag gikk Oslo-politiet i går morges til aksjon mot boligen til en mann (27) som nå er den fjerde siktede etter drapet på Mohammad Arshad.

I tillegg er en 40 år gammel kvinne fra Bærum pågrepet og siktet for falsk forklaring.

- Hun er siktet for å ha gitt et falskt alibi til en av de siktede i saken, sier politiadvokat Hans-Christian Ingebrigtsen.

Uforstående Hun ble i ettermiddag varetektsfengslet i full isolasjon i to uker med brev-, besøks- og medieforbud, melder Oslo-politiet på Twitter.

- Hun stiller seg helt uforstående til siktelsen mot henne. Dessuten gir en anklage om falsk forklaring ikke grunnlag for de fengslingsrestriksjonene politiet ber om, sier Håkon Bryge, kvinnens forsvarer, til Dagbladet.

Politiet mener kvinnen er «del av samme miljø» som de siktede mennene, som alle knyttes til gjengen Furuset bad boys.

- Vi mener alle de fire siktede var på åstedet. De er siktet på lik linje, sier politiadvokat Ingebrigtsen.

- Var et annet sted Politiadvokat Hans-Christian Ingebrigtsen bekrefter at kvinnen har påstått at en av de siktede mennene var et helt annet sted en åstedet drapsnatta.

- Hun har i sin forklaring gitt alibi til en av de drapssiktede. Når man i en drapssak gir alibi til en mulig gjerningsmann er det veldig alvorlig, og hun har derfor blitt pågrepet og framstilt for fengsling, sier Ingebrigtsen til Dagbladet.

Det er en av de to mennene som ble pågrepet 10. oktober kvinnen har fortalt om.

- Alibiforklaringen er ikke forenelig med at retten har stadfestet at det er skjellig grunn til å mistenke ham for drapet, sier Ingebrigtsen.

Kjørte på politimotorsykkel En 27 år gammel mann ble varetektsfengslet i fire uker i dag. Han har fra tidligere blant annet grov narkotikakriminalitet og flere grove ran på rullebladet.

I november i fjor ble han også dømt for å ha kjørte ned en politimotorsykkel som stod med blålyset på i veiskulderen ved motorveien på Karihaugen utenfor Oslo. Han forklarte i retten at han trodde han ble forfulgt og at han hadde bråbremset da han så politimotorsykkelen, men klarte ikke å stoppe i tide. Han skulle da egentlig kjøre et annet Furuset bad boys-medlem til soning i Krogsrud fengsel på Kløfta.

Alle de siktede nekter kjennskap til saken.