TIL MADRID: Moren og sønnen hadde flydd til Madrid med Ryanair da en passasjer så bagasjearbeideren ved flyplassen stjele en høyttaler ut av sønnens koffert. Illustrasjonsfoto: NTB Scanpix
TIL MADRID: Moren og sønnen hadde flydd til Madrid med Ryanair da en passasjer så bagasjearbeideren ved flyplassen stjele en høyttaler ut av sønnens koffert. Illustrasjonsfoto: NTB ScanpixVis mer

Bagasjearbeider stjeler fra koffert

Bagasjearbeideren blir tatt på fersken mens han stjeler fra turistens koffert

Hadde begynt i jobben tre dager tidligere.

En bagasjearbeider ble tatt på fersken av en passasjer om bord i et Ryanair-fly, da vedkommende filmet ut av vinduet etter at flyet hadde landet i Madrid.

På filmen ser man en arbeider som tar tak i kofferten på bagasjetrallen, åpner opp lokket, og deretter tar ut en bærbar høyttaler han putter i bukselomma.

Hvordan tyveriet foregikk kan du se i videoen under.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Leverte tilbake

Politiet forteller at de fikk mannen til å tilstå tyveriet før de konfiskerte den bærbare høyttaleren, og leverte den tilbake til eieren, melder den spanske avisa Diario de Ibiza.

Høyttaleren viste seg å tilhøre sønnen til en kvinnelig passasjer på flyet.

- Jeg var veldig takknemlig for å få høyttaleren tilbake. Jeg hadde kjøpt den i fødselsdagsgave til ham, forteller hun til den spanske avisa.

Bagasjearbeideren skal ha startet jobben bare tre dager tidligere, og har allerede mistet jobben på flyplassen.

Vedkommende var ikke ansatt i flyselskapet Ryanair.

Kjent fenomen

Forsikringsselskapene er kjent med at også reisende nordmenn melder inn tyveri av verdisaker fra innsjekket bagasje.

Kommunikasjonssjef i Gjensidige Forsikring, Christian Haraldsen, sier at de ikke har konkrete tall, men at det er en kjent problemstilling. Tyveri av verdisaker fra innsjekket bagasje dekkes som en hovedregel heller ikke av reiseforsikringen.

- Det er heldigvis ikke så vanlig, men det er helt klart kjent fenomen. Derfor skal man ikke pakke verdisaker som kontanter, smykker og elektronikk i innsjekket bagasje.