Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bahrain tilbyr Saddam asyl

Kong Hamad av Bahrain tilbyr den irakiske presidenten Saddam Hussin asyl bare timer før fristen for USAs ultimatum utløper.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kong Hamad sier at Bahrain er rede til å være vertsland for Saddam Hussein dersom han skulle ønske det. Hussein vil få leve i Bahrain med verdighet og respekt, heter det i en kunngjøring fra kongen som ble offentliggjort etter et krisemøte i den bahrainske regjeringen onsdag.

Saddam Hussein har avvist den amerikanske presidentens ultimatum som gir ham og hans nære krets frist til torsdag klokken 02.00 (norsk tid) å forlate Irak eller bli angrepet.

NTB

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling