Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bajpaj har verdens lengste

Slo sin egen Guiness-rekord.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): For de aller fleste er ørehår noe som ikke skal syns. Men indiske Radhakant Bajpaj er stolt av ørehårene sine. Så stolt at han har spart i mange år, skriver Reuters. Nylig slo han sin gamle Guiness-rekord fra 2003. Den gang var hans små grå i ørene 13,2 centimeter lange. Men nå måler de hele 25 centimeter.

Selv om Bajpaj har slått sin egen rekord er han litt skuffet. Inderen mener nemlig at myndighetene ikke vet å sette pris på rekorden hans.

- Regjeringen har ikke tilbud noen form for hjelp og samfunnet er for sløvt. Folk ser på det å ha langt ørehår som dumt. Dersom regjeringen hadde bifalt dette, ville også samfunnet kommet etter og anerkjent det, mener Bajpaj.

Sønnen til rekordholderen støtter sin langhårede far fullt ut.

- Jeg har aldri tenkt at ørehår er rart fordi jeg er vant til å se dem. Da jeg gikk til opptakskontoret på skolen sammen med pappa, stirret folk på ham, og da forsto jeg at noe var annerledes, sier Satyam Bajpaj.

Den langhårede inderen er svært nøye med å pleie verdensrekorden sin. Han bruker spesialsjampo til de dyrebare hårstråene. Bajpaj har også sluttet å bruke smykker, av frykt for at håret skal bli skadd.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media