Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Baker-Eddie selger hemmelig sex-brød

SANDNES (Dagbladet): - Kjøp et sex-brød, jeg garanterer for virkingen i fem dager, bedre enn Viagra! skryter baker Eddie Eidsvåg i Sandnes.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den kjente stand up-komikeren og bror til Bjørn sjokkerer pietetsfylket med sitt hemmelige sex-brød som du være 21 år for å kjøpe.

- Det er så grovt at det bare selges under disk, flirer Eddie, og forteller om en strøm av mannlige kunder til utsalget

Ekstra pose

- Mange ensomme menn, barnløse menn; litt sky skikkelser som stirrer i golvet og ikke helt tør si hva de ønsker seg. «Et sånt der brød», forklarer de stille, og ber etterpå om en ekstra pose rundt godsaken, forteller baker Eidsvåg.

- Hva er hemmeligheten bak dette produktet?

- Jeg komponerte brødet i helga. Litt reinsdyrhorn, selballer....Og det er knudrete, fullt av sesamfrø. Svært velsmakende.

- Endelig et ekte morrabrø?

- Pyttsann, det holder mye lengre. Hvis ikke kunden er fornøyd med virkningen, kan han komme tilbake og få et kneippbrød. Er han tilfreds, er han velkommen for å ta med seg en spiral.

Inspirert av samene


- Hvordan kom du på dette?

- Jeg er inspirert av samene etter at jeg hadde et show på Rypa bar i Karasjok. Hva var det hun het igjen......Anna Lisa? Nei, dette er jo også litt humor, men effekten er kolossal.

Eddie står på disken og morer seg kostelig over folks reaksjoner på plakaten der sex-brødet annonseres med aldersgrense 21 år. Noen mister munn og mæle, andre fnyser foraktelig, noen par morer seg og rusler videre - så tusler mannen tilbake og handler brødet noen minutter seinere.

- Vanvittig artig! hyler baker Eddie, som aldri vil gi slipp på oppskriften.

- Hemmelighemmelig, sier den lure baker i Sandnes.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling