Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bakrusalarm

Da stampuben stengte, klatret Gary Carter 7,5 meter opp i et tre og sloknet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Briten Gary Carter hadde forfrisket seg litt for grundig på stampuben sin, og bestemte seg for å sove rusen ut. Problemet var bare at han klatret opp i et 7,5 meter meter høyt tre før han sloknet.

Ifølge den britiske rikskringkastingen BBC tilbrakte Carter hele kvelden på The Red Lion i landsbyen Trimdon i Nord-England. Ingen kan forklare hvordan eller hvorfor han kløv opp i treet etter stengetid.

Gary Carter har heller ingen formening om hva som fikk ham til å finne på noe slikt.

- Jeg husker ikke at jeg gikk fra Red Lion en gang, og jeg har ikke den ringeste anelse om hvordan jeg havnet der oppe, sier han til BBC.

Morgenen etter ble den sovende mannen oppdaget av forbipasserende, som imidlertid ikke våget å vekke ham, av frykt for at han skulle falle ned og slå seg i hjel. I stedet ble brannvesenet alarmert, men brannfolkene syntes også en redningsaksjon var for risikabel.

Til slutt måtte derfor den britiske fjellredningstjenesten tilkalles, og de brukte samme teknikk som på klatrere som har gått seg fast på topper i Skottland eller Wales. Etter at han var firt ned, ble Carter - fortsatt sovende - brakt til en klinikk for avrusning.

(NTB)

Hele Norges coronakart