Bande avslørt: - Kjørte vogntogn fulle av tjuvgods fra Norge

- Verktøybander stjeler for millioner.

VOGNTOG: Dette vogntoget skal ha blitt brukt av rumenske vinningskriminelle, og skulle ifølge politiet benyttes til å frakte verktøy ut av Norge. Foto: Politiet.
VOGNTOG: Dette vogntoget skal ha blitt brukt av rumenske vinningskriminelle, og skulle ifølge politiet benyttes til å frakte verktøy ut av Norge. Foto: Politiet. Vis mer
Publisert

Politiet i Oslo har siden juni i fjor sommer pågrepet 19 personer for tyveri av verktøy fra containere på byggeplasser. Alle er rumenske statsborgere og sitter nå varetekstfengslet mistenkt for å ha utført en rekke grove tyverier med en strafferamme på seks års fengsel.

- Vi ser en økende tendens til tyveri av verktøy fra containere på byggeplasser. I helga pågrep vi seks personer med store mengder håndholdte verktøy. Tre er sjekket ut av saken, mens de tre andre blir fremstilt for varetekt , sier politiførstebetjent Tonje Reiten i gruppen for spesiell etterforskning i Oslo politidistrikt.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer