<strong>VOGNTOG:</strong> Dette vogntoget skal ha blitt brukt av rumenske vinningskriminelle, og skulle ifølge politiet benyttes til å frakte verktøy ut av Norge. Foto: Politiet.
VOGNTOG: Dette vogntoget skal ha blitt brukt av rumenske vinningskriminelle, og skulle ifølge politiet benyttes til å frakte verktøy ut av Norge. Foto: Politiet. Vis mer

Bande avslørt: - Kjørte vogntogn fulle av tjuvgods fra Norge

- Verktøybander stjeler for millioner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Politiet i Oslo har siden juni i fjor sommer pågrepet 19 personer for tyveri av verktøy fra containere på byggeplasser. Alle er rumenske statsborgere og sitter nå varetekstfengslet mistenkt for å ha utført en rekke grove tyverier med en strafferamme på seks års fengsel.

- Vi ser en økende tendens til tyveri av verktøy fra containere på byggeplasser. I helga pågrep vi seks personer med store mengder håndholdte verktøy. Tre er sjekket ut av saken, mens de tre andre blir fremstilt for varetekt , sier politiførstebetjent Tonje Reiten i gruppen for spesiell etterforskning i Oslo politidistrikt.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer