Bande-drap i Aalborg

Hells Angels-sjefen i Danmark, den drapsdømte Jørn «Jønke» Nielsen, er pågrepet av dansk politi etter at en 28 år gammel mann ble drept med kniv i Aalborg natt til i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

28-åringen var på restauranten «Robin» midt i den populære turistgata Jomfru Anes gate i Aalborg, da han ble innblandet i en slåsskamp like før klokka tre i natt. I basketaket som oppsto ble han stukket flere ganger med kniv og døde umiddelbart etter.

Ny krig?

Politiet har pågrepet fire personer etter drapet. Alle er medlemmer av motorsykkelbanden Hells Angels og blant de pågrepne er lederen Jørn «Jønke» Nielsen.

Ifølge politiet er det lite som tyder på drapet har vært planlagt, men at det snarere hare skjedd i affekt.

Den drepte skal ha hatt kontakter med den rivaliserende motorsykkelgjengen Bandidos. Overfor Ekstrabladet avviser imidlertid presidenten i det danske Bandos, Jim Tinndahn, at 28-åringen var medlem.

Det pågår nå diplomati mellom Hells Angeles og Bandidos for å hindre at den latente bandekrigen mellom de to blusser opp igjen.

Drapsdømt

Jørn «Jønke» Nielsen ble i 1988 dømt til 16 års fengsel, etter at han skjøt og drepte Bullshits president, Henning «Makrellen»

Norbert Knudsen den 25.mai 1984. Drapet bar preg av ren henrettelse. Etter drapet flyktet han til Canada og var borte i fire år, før han meldte seg for politiet.

For fem år siden ble han forsøkt drept på fengselscella si. Flere menn hoppet over fengselsgjerdet, løp til cella hans og pepret 25 skudd gjennom vinduet. Nielsen ble truffet i magen og armen, men overlevde.

De pågrepne i Aalborg vil bli avhørt i løpet av dagen.

<B>SIGNERINGSFERD: </B>Den danske Hells Angels lederen Jønke t.v. skrev selvbiografi for to år siden og lanserte boka fra norske Hells Angels' lokaler på Trolla i Trondheim. Her sammen med Diesel Dahl.