Bandidos-medlem arrestert med 21 kilo amfetamin

En god søndag for dansk politi.

ARRESTERT: En 35-årig medlem av Bandidos ble pågrepet med 21 kilo amfetamin i Danmark. Foto: AFP PHOTO/Scanpix.
ARRESTERT: En 35-årig medlem av Bandidos ble pågrepet med 21 kilo amfetamin i Danmark. Foto: AFP PHOTO/Scanpix.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 35-årig Bandidos-medlem ble i dag pågrepet av dansk politi etter at de oppdaget et kjempeparti med amfetamin i en container på Sjælland i Danmark. 35-åringen betegnes av politiet som en av lederskikkelsene i motorsykkelklubben. Politiet fant 10 kilo ufortynnet amfetamin og 11 kilo med fyllstoffer, skriver Ekstrabladet.dk.

Dette fremgår av siktelsen som ble forelagt det 35-årige medlemmet av Bandidos i dag. Med henvisning til at saken føres bak lukkede dører, ville ikke aktor Sune Plog gå inn på hvordan mannen stiller seg til siktelsen.

Bandidosmedlemmet ble pågrepet like før klokken 0900 søndag morgen i nerheten av byen Holbæk i Danmark. Politiet fant tidligere denne helgen amfetaminen i containeren, og da de begynte å undersøke saken nærmere, pekte alle spor i retning av 35-åringen.

-  Vi har foretatt ransakninger på bopel, et verksted og andre steder av interesse, sier politiinspektør Klaus Munk Nielsen fra Midt- og Vestsjællands Politidistrikt til Ekstrabladet.

Ifølge Klaus Munk Nielsen er det ennå for tidlig å si om det er flere som vil bli siktet i denne saken.

- Det har vært en god søndag, konstaterer politiinspektøren etter den store beslagleggelsen. Nå skal det narkotiske stoffet gjennom en rettskjemisk undersøkelse samt at det skal tas fingeravtrykk og dna-prøver på gjenstander som er beslaglagt.