Bandt seg selv for å iscenesette «voldtekt»

Den svenske kvinnen ville hevne seg på mann og lure politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Da politiet fant kvinnen (46) lå hun fastbundet i sengen. Føttene var teipet, armen bundet med en bh og et skjerf lå i en snare rundt hodet hennes, skriver Expressen.

Nå har kvinnen innrømmet at hun arrangerte det hele i et forsøk på å ta hevn på en mann hun tidligere hadde anmeldt for voldtekt.

I februar i fjor anmeldte kvinnen en mann hun hadde fått kontakt med på en telefonsexlinje for voldtekt. En drøy uke senere fikk politiet en ny telefon fra kvinnen som hevdet at han hadde kommet tilbake, mishandlet henne og bundet henne fast til sengen.

Da politiet kom til kvinnens hjem i Örebro, fant de 46-åringen i sengen teipet og bundet fast til sengen. Hun hadde røde merker i ansiktet og på halsen, og brennmerker på armen fra en sigarett.

Omtrent to uker senere ringte hun igjen og ville anmelde ytterligere en mishandling. Mannen var mistenkt i saken i et halvt år, ifølge Expressen.

Men så innrømmet kvinnen at hun hadde arrangert scenen i sengen, for å styrke voldtektsanklagene mot mannen. Hun hevder fortsatt at han voldtok henne ved den første anledningen.

– Det er ikke sunt det jeg har gjort. Jeg ville bare at han skulle stå for det han gjorde mot meg, skal kvinnen ha sagt i avhør.

– Det var en dramatisk idiotgreie jeg fant på for at dere skulle tro på meg, skal hun ha sagt, ifølge den svenske avisa.

BUNDET FAST: Slik fant politiet kvinnen. Foto: Det svenske politiet
BUNDET FAST: Slik fant politiet kvinnen. Foto: Det svenske politiet Vis mer

Mannen er ikke lenger mistenkt i saken. Nå vil i stedet kvinnen bli siktet for falsk anmeldelse og for å ha forsøkt å lure politiet.

Kvinnen er også tiltalt for å ha satt fyr på døra i hennes egen leilighet. Hun er også anmeldt for å ha kommet med falske anmeldelser i andre saker, blant annet om et angivelig ran av en verditransport i Örebro.

Bandt seg selv for å iscenesette «voldtekt»
I SIN EGEN SENG: Slik lå 46-åringen fastbundet.