Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bane NOR varsler omfattende arbeider rundt Oslo S i sommer

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I sommer blir det hektisk anleggsvirksomhet på Oslo S. Det blir perioder med stengte strekninger og redusert kapasitet, varsler Bane NOR.

Tiltakene, som omhandler investeringer, fornyelse og vedlikehold på jernbanen, beskrives som omfattende. Arbeidet skal foregå sammenhengende i perioden 24. juni til 7. august.

Ifølge Bane NOR vil mange av togene kjøre som normalt, men arbeidene vil føre til perioder med stengte strekninger og redusert antall avganger på noen strekninger.

Mellom uke 26 og 31 er Oslo S-Ås og Oslo S-Mysen stengt, mellom uke 26 og 30 er det redusert kapasitet på Skøyen - Oslo S - Bryn - Lillestrøm, og i uke 31 er det redusert kapasitet på Oslo S-Lillestrøm og stengt mellom Oslo S og Grefesen.

Helgen 5.-6. august stenges Oslo S for all togtrafikk, og gjennom hele sommeren blir det færre avganger vestover i retning Skøyen, Asker og Drammen. NSB setter opp alternativ transport, mens flytoget kjører nesten som normalt.

Også for bilistene blir det kaotiske tilstander i sommer. Som følge av tunnelarbeider og et økt antall busser kan det bli køer i området rundt Bjørvika, særlig under Norway Cup den første uken i august.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media