Baneheia: Vurderer nye fantomtegninger

Politiet i Kristiansand vurderer å lage to nye fantomtegninger av menn som er observert i Baneheia da barnedrapene skjedde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet vil da til sammen ha fem fantomtegninger av ukjente menn. 130 navn står nå på politiets liste over personer som ikke har godt nok alibi for drapskvelden.

Politiet i Kristiansand har en enorm mengde opplysninger og observasjoner av folk som befant seg i turområdet Baneheia den dagen Stine Sofie Sørstrønen (8) og Lena Sløgedal Paulsen (10) ble drept, fredag 19. mai.

Den siste oppdateringen som Dagbladet fikk av kriminalsjef Arne Pedersen i går kveld, viser at mellom 1100 og 1200 vitneobservasjoner er gjort i løpet av formiddagen og til midnatt drapsdagen.

Politiet er mest interessert i personer som har oppholdt seg i Baneheia mellom klokka 18.00 og 20.15. Jentene antas å ha blitt drept omtrent klokka 19.00.

- Innen dette tidsrommet er det rundt 10 personer vi ikke vet identiteten til. Vi har tre fantomtegninger av observerte personer. Det kan være at vi lager en eller to tegninger til, sier Pedersen.