Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Banken tvangsselger villaen til Idar Vollvik

Idar og Anita Vollviks kjempevilla på Fana utenfor Bergen er begjært tvangssolgt.

ØKONOMI: Idar Vollvik vil ikke kommentere at villaen hans i Bergen nå er begjært tvangssolgt. Foto: Fotograf Tor Erik H. Mathiesen
ØKONOMI: Idar Vollvik vil ikke kommentere at villaen hans i Bergen nå er begjært tvangssolgt. Foto: Fotograf Tor Erik H. Mathiesen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Finansavisen): Idar Vollvik har i en årrekke klart å holde kreditorer på avstand gjennom opptak av nye lån til nedbetaling av gamle lån, samt gjennom luftige vyer om å skape nye Chess-eventyr, skriver Finansavisen i dag.

Alle satsingene har endt i fiasko, og i den senere tiden er det tilsynelatende løfter om at nettbutikken Ludo Store skal gjøre det godt som har gjort at kreditorene ikke har satt ned foten.

Pantasatt over pipa Både Sten Ture Jensen, Christian Krognes og Nordnes Holding har i år tinglyst pant i Vollviks kjempevilla i Bergens-bydelen Fana.

Den 11. november i år ble det imidlertid besluttet tvangssalg av Fana-villaen av Bergen tingrett.

- Jeg kan bekrefte at det er satt ned en medhjelper for salget, sier saksbehandler Nina Drange ved tingretten til Finansavisen.

Idar Vollvik ønsker selv ikke å kommentere saken. Det eneste spørsmålet han vil svare på er hvorvidt han har tenkt å gjøre opp kravet før eiendommen blir tvangssolgt.

På det svarer Vollvik: «Det vil tiden vise».

DNB har satt ned foten? Kilder Finansavisen har vært i kontakt med, hevder det er DNB som nå har satt foten ned og begjært gigantvillaen som er pantsatt for 24 millioner kroner tvangssolgt.

Med en anslått verdi på 15 millioner kroner vil imidlertid flere av pant-haverne måtte se langt etter penger fra salget, skriver avisen.

Flere nyheter Her er Norge blant verstingene
Økonomien langt fra der den skal være
Oljefondet blir ikke delt opp