Banket kjæresten med metallstang

Tre år og seks måneder for Young guns-medlem.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): En 24 år gammel iraner i Young Guns ble i går dømt til tre år og seks måneders fengsel for å ha slått sin tidligere kjæreste med metallstang. Jenta brakk nesa, fikk hjernerystelse og forstuet armen, skriver Dagsavisen.

Natt til 6. november ble leiligheten til den tidligere kjæresten beskutt. Selv om 24-åringen på det tidspunktet satt i fengsel, er han siktet for skytingen sammen med 3 andre gjengmedlemmer. Politiet tror formålet skal ha vært å skremme ekskjæresten til å trekke voldsanmeldelsen han ble dømt for i går. Tidligere er også leiligheten bombardert med murstein.

Den tidligere kjæresten ble truet og mishandlet flere ganger fra januar til juli i år. Under mishandlingen han nå er dømt for dro han henne etter håret rundt i leiligheten, og påførte henne blant annet hjernerystelse og brukken nese.

Han er også dømt for å ha truet jenta til taushet i et politiavhør om et annet forhold.

Mannen lovet blant annet å ommøblere ansiktet hennes, gi henne evig skade, gjøre henne lam og få henne drept. Da kvinnen vitnet i retten, møtte hun med politibeskyttelse, skriver Dagsavisen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer