Banket kjæresten med metallstang

Tre år og seks måneder for Young guns-medlem.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En 24 år gammel iraner i Young Guns ble i går dømt til tre år og seks måneders fengsel for å ha slått sin tidligere kjæreste med metallstang. Jenta brakk nesa, fikk hjernerystelse og forstuet armen, skriver Dagsavisen.

Natt til 6. november ble leiligheten til den tidligere kjæresten beskutt. Selv om 24-åringen på det tidspunktet satt i fengsel, er han siktet for skytingen sammen med 3 andre gjengmedlemmer. Politiet tror formålet skal ha vært å skremme ekskjæresten til å trekke voldsanmeldelsen han ble dømt for i går. Tidligere er også leiligheten bombardert med murstein.

Den tidligere kjæresten ble truet og mishandlet flere ganger fra januar til juli i år. Under mishandlingen han nå er dømt for dro han henne etter håret rundt i leiligheten, og påførte henne blant annet hjernerystelse og brukken nese.

Han er også dømt for å ha truet jenta til taushet i et politiavhør om et annet forhold.

Mannen lovet blant annet å ommøblere ansiktet hennes, gi henne evig skade, gjøre henne lam og få henne drept. Da kvinnen vitnet i retten, møtte hun med politibeskyttelse, skriver Dagsavisen.

27. november ble den 24 år gamle mannen dømt til to års fengsel for å ha kidnappet en mann og mishandlet han grovt i over en time.