Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Banket opp fem kvinner samme natt

33-åring fra Skudeneshavn gikk til angrep med stol, flasker og knyttnever i privatbolig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Karmøymannen er siktet for legemsbeskadigelse mot fem kvinner i 18-29-årsalderen etter han slo løs på dem både med knyttnever og gjenstander han brukte som slagvåpen, skriver Stavanger Aftenblad. Alle voldstilfellene skjedde natt til i dag, da mannen skal ha mistet besinnelsen som følge av sjalusi.

De første meldingene om dramaet i privatboligen kom inn til politiet like før klokka 00.30 i natt. De rykket ut sammen med to ambulanser.

- Mannen skal ha slått med knyttnevene, sparket, og brukt flasker og en stol. En av kvinnene hadde en hodeskade og fikk tilbud om sykehusinnleggelse, de andre hadde lettere skader og fikk behandling på stedet, opplyser operasjonsleder Thor Gunnar Westly ved Haugaland og Sunnhordaland politidistrikt til Dagbladet.no.

33-åringen, som tidligere skal ha hatt et forhold til en av de involverte kvinnene, sitter nå i politiets varetekt. Både den voldssiktede mannen og de fem fornærmede vil bli avhørt i dag for å kartlegge hendelsesforløpet.

- Det var minst ett mannlig vitne utenom siktede og de skadde kvinnene, men vi vet foreløpig lite om hva som er bakgrunnen for slåsskampen, sier Westly.

Gjerningsmannen skal ikke ha vært betydelig beruset.