Banket opp i sin egen seng

To ganger er Bjørn Erik Dypdahl (56) fra Levanger mishandlet av sin tidligere leieboer. Han tør ikke sove hjemme om nettene fordi siktede går fri.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LEVANGER (Dagbladet): -  Det livet jeg lever nå, unner jeg ikke en gang min verste fiende. Dette er et helvete, sier Bjørn Erik Dypdahl til Dagbladet.

På bare fire måneder har han blitt angrepet to ganger av sin tidligere leieboer.

Angst og søvnproblemer

Natt til påskemorgen ble han slått gjentatte ganger i sin egen seng. Natt til lørdag 31. juli ble han slått på torget i Levanger. Den 22-årige mannen skal også ha trakassert ham på telefon i flere måneder før overfallet i påsken. Etter den første voldsepisoden mente politiet at faren for gjentakelse ikke var stor nok for varetektsfengsling. Siktede fikk i stedet besøksforbud. Selv om han brøt besøksforbudet 31. juli, går han fremdeles fri.

Nå har Dypdahl sovet ute i fem netter. Han tør ikke å sove hjemme av frykt for at siktede skal oppsøke ham.

-  Jeg tør ikke engang sove hos kjæresten min, av frykt for at hun skal bli innblandet.

-  Jeg føler meg utrygg og er i beredskap hele tida. Hadde det ikke vært for galgenhumoren min, hadde jeg ikke taklet dette, sier Dypdahl. Etter at han ble slått gjentatte ganger natt til påskemorgen, har han slitt med angst, søvnproblemer og konsentrasjonsvansker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer