Banket to menn til blods med øks

Mens tre år gammelt barn var til stede.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Like etter klokken 22 i går kveld fikk politiet melding om at tre eller fire personer hadde trengt seg inn i en leilighet i Søgne, halvannen mil vest for Kristiansand.

Der banket de opp huseieren (40) og kameraten hans (33) ved hjelp av øks og jernstenger. Huseieren skal være påført store hodeskader og er nå til behandling på Sørlandet sykehuse i Kristiansand. Sykehuset opplyser ovenfor Dagbladet.no at begges tilstand er stabil.

Politiet jager nå på gjerningsmennene. De flyktet fra stedet i en bil, men politiet har fått tak i registeringsnummeret. Fluktbilen er ennå ikke funnet.

Store skader

- To personer er sendt til sykehus med til dels kraftige hodeskader, bruddskader og kuttskader. Vi har ikke helt fått klarlagt detaljene rundt episoden, det var ikke mulig å kommunisere med personene før de ble sendt på sykehus, fortalte Børge Steinsland, operasjonsleder ved Agder politidistrikt, til Dagbladet.no tidligere i natt.

Nå er 33-åringen i stand til å avhøres av politiet, som håper vitnet kan komme med opplysninger som fører til pågripelse av gjerningsmennene, sier operasjonsleder Toralf Jørgensen.

Det skal ha vært en kvinne og ett tre år gammelt barn tilstede i leiligheten under mishandlingen. Disse skal ikke være fysisk skadd.

Forut for mishandlingen har gjerningsmennene gjort store skadeverk på en personbil som stod parkert utenfor leiligheten. Det er uklart om denne bilen tilhørte beboerne i leiligheten. Det er også uklart om gjerningsmennene kjente ofrene fra før.