Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bankraner brøt lotteriforbud - vant millioner

Heldige Timothy Elliot får beholde pengene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no):  Den 55 år gamle amerikaneren Timothy Elliott fra Massachusetts hadde flaks og vant én million dollar eller nærmere 5,5 millioner kroner i et lotteri, melder nyhetsbyrået AP.

Det var bare ett problem: Han kjøpte nemlig lotteri-kupongen i prøvetiden etter at han ble funnet skyldig i et våpenfritt bankran i 2006. Prøvetiden hadde visse betingelser: Han hadde forbud mot å gamble, kjøpe lotterikuponger eller å besøke steder hvor det var lotterispill. Uflaks.

Les også: Bankraner Timothy vant 5,4 millioner kroner.

Men lykken var nok en gang på Elliots side. I dag bestemte nemlig dommen Judge Richard Connon at 55-åringen skulle få beholde pengene, melder AP.

Det kan Elliott trolig takke sin advokat for. Han mente forseelsen var så liten at den måtte overses. Dommeren kjøpte argumentene og tilkjente Elliott altså pengene.

Det eneste han heretter må gi fra seg er et bidrag til statskassa på 65 dollar (350 kroner) i måneden de tre årene av prøvetiden som er igjen. Det slapp han før milliongevinsten, for da hadde han ikke noe å betale...

HELL I UHELLET: Timothy Elliott (55) hadde ikke lov til å gamble under prøvetiden sin, men ble tatt på fersken da han vant en million dollar i et lotteri. Nå har en dommer bestemt at han skal få beholde pengene.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media