Banksjef: Han ranet en «pengeløs bank»

Banksjefen forteller at to ansatte og et fåtall kunder var i banken da den væpnede mannen slo til.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FETSUND/OSLO (Dagbladet): Banksjef Rune Iversen i Trøgstad Sparebank opplyser at det var to ansatte på jobb og et fåtall kunder i filialen da ranet skjedde. Selv er han for tida på ferie, men har fått løpende informasjon om det som har skjedd.

- Det er med sjokk man får en slik melding, og det er en melding du håper aldri skal komme. Selv om man leser at dette har skjedd andre banker, er det noe du ikke forventer at skal skje likevel, sier Iversen til Dagbladet.

Han forteller at det viktigste for han var at ingen ansatte eller kunder kom fysisk til skade, og forteller at de som var tilstede får profesjonell oppfølging av blant annet psykolog.

- Selv om ingen kom fysisk til skade, er det en psykisk påkjenning. Vi har gode rutiner for å ivareta de ansatte, og psykolog er på plass nå, sier han til Dagbladet.

Banksjef Iversen er ukjent med at det er noe ransutbytte.

- Jeg er ikke kjent med at det er noe ransutbytte i det hele tatt. Filialen er et moderne rådgivingskontor med et område med automater der du kan sette inn og ut penger ved hjelp av bankkortet. De ansatte har ikke tilgang til kontanter, dette betjenes i automaten, forteller han til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer