Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Barack Obama kommer til Norge i september

Delingsøkonomiens framgang sentralt tema på Oslo Business Forum.

TIL NORGE: Den tidligere amerikanske presidenten Barack Obama kommer til Norge i september. Foto: Jonathan Ernst / Reuters
TIL NORGE: Den tidligere amerikanske presidenten Barack Obama kommer til Norge i september. Foto: Jonathan Ernst / Reuters Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Barack Obama kommer til Norge i slutten av september. Den tidligere amerikanske presidenten skal tale for norske næringslivsledere.

Obama kommer til «Oslo Business Forums konferanse «The Future of Technology and Sustainability» i Oslo 26. september, opplyser arrangøren.

- Han utfyller programmet strålende med tanke på at han ledet USA i en periode der verden har gjennomgått en digital transformasjon.

- Flere selskaper har hatt en enorm vekst, og vi har sett hvordan delingsøkonomien har tatt verden med storm, sier daglig leder Christoffer Omberg i Oslo Business Forum.

Blant de andre utenlandske foredragsholdene i år er MIT-professor Andrew McAfee, CNN-programleder Richard Quest og Oxford-foreleser Chris Kutarna.

Fra Norge kommer blant andre NHH-forskerne Sveinung Jørgensen og Lars Jacob Tynes Pedersen, tech-ekspert Silvija Seres og Nordeas Thina Saltvedt. (NTB).