Tønsberg-drapet:

Bård (33) skutt og drept

Politiet offentliggjør identiteten på mannen som ble skutt og drept i Tønsberg tirsdag kveld.

NYE DETALJER: Vitner med nye detaljer om drapssaken i Tønsberg. Video: Bjørn Langsem. Reporter: Ralf Lofstad. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var 33 år gamle Bård Lanes som ble skutt og drept på Kilen i Tønsberg tirsdag kveld.

Det bekrefter politiet i Sørøst i en pressemelding torsdag formiddag.

Offerets familie er orientert om at navnet frigis.

- Det er fortsatt ingen mistenkte i drapssaken, og etterforskningen pågår for fullt, sier politistasjonssjef ved Tønsberg politistasjon Øystein Holt.

Politiet opplyser at det har blitt innhentet elektroniske spor, blant annet videomateriale fra overvåkningskameraer på Kilen. Disse vil nå bli gjennomgått.

- Vi håper at disse bildene både vil gi oss viktig informasjon om hvem som har vært inne på området, og at vi vil kunne se mer knyttet til hendelsesforløpet.

OVERVÅKINGSBILDER: Politiet har sikret seg overvåkingsmateriale fra innsida av et forretningslokale der drapsofferet i Tønsberg kan ha tatt sine siste skritt tirsdag kveld. Reporter: Øystein Andersen. Video: Bjørn Langsem Vis mer

Politiet opplyser også at de i løpet av det siste døgnet har foretatt en rundspørring i området for å forsøke å danne seg et bilde av både hendelsesforløpet og aktivitet rundt åstedet før, under og etter drapet.

- Nå starter gjennomgangen av dette materialet, sier Holt, som legger til at på grunn av mengden materiale vil dette være noe som tar litt tid.

Politiet ønsker fremdeles tips i saken. De ber dem som har informasjon eller har vært i området mellom klokka 21 og 23 tirsdag om å ta kontakt på politiets tipsertelefon 476 96 500.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer