Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bardot skriver memoarer

PARIS (Dagbladet): Eksfilmstjernen og ekssexsymbolet Brigitte Bardot skriver ned sine erindringer for evigheten. Hun vil forsvinne ut av livet på en pen måte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Til avisa Le Journal du Dimanche sier BB at hun ikke vil bli gammel og stygg.

- Jeg er 61 og har fremdeles masse energi. Men hvis jeg ser at jeg forfaller, vil jeg forsvinne på en pen måte, slik jeg gjorde det fra filmen, sier Bardot.

For tida skriver hun memoarer som skal komme ut i slutten av september. De vil gå fram til Bardot avbrøt sin karriere i 1973.

Det eneste stabile i hennes liv har vært kjærligheten til dyrene. Den fikk henne nylig til å komme med rasistiske uttalelser mot muslimene for måten de slakter sauer på.

Bardot har skapt seg et nytt familieliv rundt sønnen og de to halvt norske barnebarna, Anna-Camilla (11) og Thea (5). I går viet den fransk-tyske TV-kanalen Arte en hel kveld til BB-myten.

- Myten er et bedrag, og gir et bilde jeg ikke godtar, sier Bardot. Hun har stadig paparazzi-fotografer i hælene og ønsker dem dit pepper'n gror når hun kommer kjørende i sin gamle bil full av bikkjer.

Dyrene kan hun ikke unnvære. Dem vil hun kjempe for til hun dør.