Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bare fire fylker får mer enn ett postkontor

Bare Troms, Rogaland, Akershus og Oslo vil ha mer enn ett kontor.

I BUTIKK: Posten gjør om 149 kontor til Post i butikk. 
Foto: Stian Lysberg Solum / Scanpix
I BUTIKK: Posten gjør om 149 kontor til Post i butikk. Foto: Stian Lysberg Solum / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

30 postkontor blir igjen når Posten gjør om 149 kontor til Post i butikk.

Årsaken er, ifølge Posten Norge, at de må tilpasse seg kundenes behov. Færre sender fysiske brev, mens pakkevolumene vokser som følge av økt netthandel.

I tillegg har folk flest tatt i bruk nettbank, noe som har ført til at bruken av manuelle banktjenester på postkontorene har falt med mer enn 90 prosent de siste tjue årene. De siste ti årene har over 700 postkontorer blitt lagt om til Post i butikk.

- Endrede kundebehov gjør at Posten må tilpasse seg. Butikk gir et tjenestetilbud som er godt tilpasset kundenes behov for lange åpningstider, sier konsernsjef Dag Mejdell i Posten Norge.

Omleggingen vil berøre om lag tusen ansatte ved postkontorene når gjennomføringen vil skje i 2013 og 2014.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling