- Bare flaks at Oda (1) ikke ble skadd

Askebeger og glasskår suste rundt ørene på ettåringen. - For en gjeng med idioter, sier pappa (38).

DRAMATISK:  Et askebeger suste bare centimeter fra hodet til halvannet år gamle Oda, her trygt i armene på bestemor. En gjeng med idioter, sier pappa Odd (til høyre). Foto: Harald S. Klungtveit
DRAMATISK: Et askebeger suste bare centimeter fra hodet til halvannet år gamle Oda, her trygt i armene på bestemor. En gjeng med idioter, sier pappa Odd (til høyre). Foto: Harald S. Klungtveit Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Da rundt 40 fotballpøbler med tilknytning til Vålerenga og Fredrikstad barket sammen på Torshov i ettermiddag, havnet utelivsgjester og forbipasserende midt i bråket.

På en uteservering på Oskar Braatens plass ble det kastet stoler, askebegre i metall og ølglass i alle retninger og flere vindusruter ble knust da én gruppering med såkalte casuals oppsøkte en gruppe som satt ved kafébordene.

- En gjeng på cirka 20 stykker kom nedover Sandakerveien i vanlige klær. Plutselig kastet en av dem et askebeger mot en gruppe menn som satt på uteserveringen. Da smalt det, forteller en av kafégjestene til Dagbladet.

Måtte flykteFor en barnefamilie ble det svært dramatisk. De måtte flykte fra fotballpøblene da ett og et halvt år gamle Oda var i ferd med å bli skadd.

- Alt skjedde veldig fort. De kastet et askebeger som suste bare noen centimeter fra hodet hennes og traff et ølglass på bordet vårt. Jeg sto over henne så ikke noe skulle treffe jenta, til Odd klarte å få henne bort derfra, forteller Odas bestemor til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer