- Bare jogget med Bill

NEW YORK (Dagbladet): Monica Lewinsky hadde ingen grunn til å være sjalu på Walter Mondales datter, sier nettopp Mondales datter, Eleanor. - Jeg og Bill bare jogget sammen, sier den 37 år gamle blondinen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tv-reporteren Eleanor Mondale, datter av den tidligere visepresidenten og presidentkandidaten, kan føre slekta tilbake til Munndal i Sogn. Nå er hun mer kjent for å ha gjort Monica Lewinsky rasende av sjalusi fordi Monica måtte vente mens Eleanor var på besøk hos Bill. Monica har forklart storjuryen at hun trodde Eleanor var en av presidentens elskerinner. Årsaken var at hun selv ble avvist av sikkerhetsvaktene da hun i desember i 1997 kom til Det hvite hus for å overøse Clinton med gaver.

Ville rykter

Clintons sekretær, Betty Currie, stoppet henne og fortalte hvem som opptok presidenten. Monica hadde skreket, grått og blitt vill av sjalusi da hun ikke slapp inn.

Nå har Eleanor gitt beskjed om at alle rykter er ville spekulasjoner, ifølge New York Post.

Som datter av den norskættede tidligere visepresidenten Walter Mondale er det snakk om familievennskap. I tillegg har Eleanor vært Clintons favorittjoggepartner. Da navnet hennes ble nevnt i rapporten, begynte ryktene å løpe fortere enn damen selv.

En kjent flørt

- Jeg var i Washington for å dekke en sak, og stakk innom Clinton for å si hallo. Familiene våre har vært venner i en årrekke. Frøken Lewinskys spekulasjoner er totalt grunnløse, sier Eleanor Mondale via en talskvinne i tv-selskapet CBS hvor hun jobber med underholdning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer