- Bare jogget med Bill

NEW YORK (Dagbladet): Monica Lewinsky hadde ingen grunn til å være sjalu på Walter Mondales datter, sier nettopp Mondales datter, Eleanor. - Jeg og Bill bare jogget sammen, sier den 37 år gamle blondinen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tv-reporteren Eleanor Mondale, datter av den tidligere visepresidenten og presidentkandidaten, kan føre slekta tilbake til Munndal i Sogn. Nå er hun mer kjent for å ha gjort Monica Lewinsky rasende av sjalusi fordi Monica måtte vente mens Eleanor var på besøk hos Bill. Monica har forklart storjuryen at hun trodde Eleanor var en av presidentens elskerinner. Årsaken var at hun selv ble avvist av sikkerhetsvaktene da hun i desember i 1997 kom til Det hvite hus for å overøse Clinton med gaver.

Ville rykter


Clintons sekretær, Betty Currie, stoppet henne og fortalte hvem som opptok presidenten. Monica hadde skreket, grått og blitt vill av sjalusi da hun ikke slapp inn.

Nå har Eleanor gitt beskjed om at alle rykter er ville spekulasjoner, ifølge New York Post.

Som datter av den norskættede tidligere visepresidenten Walter Mondale er det snakk om familievennskap. I tillegg har Eleanor vært Clintons favorittjoggepartner. Da navnet hennes ble nevnt i rapporten, begynte ryktene å løpe fortere enn damen selv.

En kjent flørt


- Jeg var i Washington for å dekke en sak, og stakk innom Clinton for å si hallo. Familiene våre har vært venner i en årrekke. Frøken Lewinskys spekulasjoner er totalt grunnløse, sier Eleanor Mondale via en talskvinne i tv-selskapet CBS hvor hun jobber med underholdning.

Flotte Eleanor Mondale er kjent som en flørt og har vært gift to ganger. Det vakte oppsikt da hun for to år siden åpenlyst flørtet med Clinton på en middag arrangert av det demokratiske partiet for to år siden. For Eleanor var det bare en naturlig omgangsform.

Ekstra pirrende er kjærlighetshistoren hun har hatt med Ron Perelman blitt. Det pirrende er at han er styreformann i Revlon, ikke at de to har hatt sex. Perelman tilbød Monica Lewinsky en godt betalt jobb i Revlon høsten 1997, men han trakk tilbudet tilbake da Lewinsky-skandalen sprakk.

BILLs JOGGEPARTNER:</B> Eleanor Mondale uten joggedress, her på moteoppvisning i New York, benekter alle Clinton-rykter.