Bare kona (40) skrev avskjedsbrev til mor

Begge forgiftet.

FORGIFTET: En av de døde blir hentet ut fra leiligheten på Frogner i Oslo der ekteparet ble funnet døde. Politiet etterforsker dødsfallene som mistenkelige.
Foto: Kyrre Lien / SCANPIX
FORGIFTET: En av de døde blir hentet ut fra leiligheten på Frogner i Oslo der ekteparet ble funnet døde. Politiet etterforsker dødsfallene som mistenkelige. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||   (Dagbladet.no): Den 58 år gamle professoren og hans 40 år gamle kone som ble funnet døde leiligheten i går ble forgiftet, melder politiet.

Politiet har mottatt den foreløpige obduksjonsrapporten. Den gir grunnlag for å anta at ekteparet døde av forgiftning.Drap eller selvmord- Vi kan med all sannsynlighet utelukke at vi står overfor et dobbeltdrap. Det er ingenting som tyder på at det har vært en tredjeperson, sier Hanne Kristin Rohde, leder for volds- og sedlighetsavsnitet i Oslo politidistrikt.

Den foreløpige obduksjonsrapporten har avdekket at begge døde av forgiftning. Politiet står da igjen med to muligheter:

- Enten var de enige om å avslutte livet sammen, eller så står vi overfor et drap og et selvdrap. Vi må ta forbehold om at vi muligens dessverre aldri finner ut av dette, sier Rohde. Kona skrev avskjedsbrevHvis det har vært drap, kan funn på stedet tyde på at kvinnen var klar over at hun skulle dø.

- Vi har funnet et avskjedsbrev fra kvinnen stilet til hennes familie. Vi har ikke funnet noe avskjedsbrev fra mannen. Dette sier oss at hun i allefall har tenkt gjennom det som skal skje, sier Rohde. Brevet var skrevet på kinesisk på et ark som lå i leiligheten, der kvinnen i noen få linjer tok farvel. Men hun skrev ikke at hun eller noen andre skulle dø. Det var stilet til hennes mor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer