Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bare én fortsatt savnet etter angrepet på Utøya

Fire av fem allerede registert blant de døde.

 LEITER OG ETTERFORSKER:  Politi og leitemannskaper er fortsatt i aksjon både til vanns og på selve Utøya. Dette bildet er fra mandag. FOTO: ERLING HÆGELAND/DAGBLADET.
LEITER OG ETTERFORSKER: Politi og leitemannskaper er fortsatt i aksjon både til vanns og på selve Utøya. Dette bildet er fra mandag. FOTO: ERLING HÆGELAND/DAGBLADET. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

UTØYA/OSLO (Dagbladet): Politiet har endret antall savnede etter terrorangrepet på Utøya fra fem til én.

En kilde i redningsapparatet opplyser til Dagbladet i ettermiddag at fire av de fem som det er lett etter de siste dagene, nå er registrert blant de døde som allerede er tatt hånd om av politiet.

- Dermed er det trolig ikke flere enn en person vi leiter etter, sier kilden til Dagbladet.

Politiadvokat Sturla Henriksbø ved Oslo politidistrikt kan ikke bekrefte om det er en ny justering i tallet over omkomne og savnede.

Ikke ut med tall - Politiet vil ikke lenger gå ut med tall på savnede. I tillegg til fortsatte søk, er det kriminalteknikere og annet politi på øya. De jobber primært med bevissikring. De kartlegger gjerningspersonens og ofrenes bevegelser på øya, sier Henriksbø til Dagbladet.

Mannskapene som sokner i Tyrifjorden, jobber med miniubåt og sonar i et område som er 2,2 ganger 1,4 kilometer stort i flate.

Det er mellom 27 og 45 meter dypt i leteområdet.


 LEITER FORTSATT:  En båt fra Kongsberg Group og en miniubåt fra ØPD leiter i et område som er 2,3 ganger 1,4 kilometer stort. FOTO: PER FLÅTHE/DAGBLADET.
LEITER FORTSATT: En båt fra Kongsberg Group og en miniubåt fra ØPD leiter i et område som er 2,3 ganger 1,4 kilometer stort. FOTO: PER FLÅTHE/DAGBLADET. Vis mer