Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Bare venner

- Klart vi flørter med hverandre. Vi flørter nesten hele tida, ler Malin Bruteig (28) og smiler lurt til kameraten Trond Lie Evensen (29).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sex ødelegger vennskapet

Det begynte med harde taklinger på fotballbanen. I dag foretrekker de helst en rolig kafé hvor de kan spise rykende fersk sjokoladekake. Malin Bruteig og Trond Lie Evensen har vært gode venner siden de studerte sammen i Halden for åtte år siden.

Ikke like ofte

Selv om begge har lange opphold i utlandet bak seg, og det av og til har gått år mellom hver gang de har møttes, har de alltid holdt kontakten.

- Venner kommer og går, men av og til dukker det opp noen man holder på. Malin er en sånn type venn. Hun er der uansett hva som skjer, sier Trond.

Etter at Trond fikk seg samboer og Malin kjæreste, møtes de ikke like ofte som før. Det gjør at de helst går på steder hvor de kan snakke uforstyrret sammen, bare de to. Kjærestene spør aldri om å få bli med. Faktisk har Trond aldri møtt Malins kjæreste. Malin har møtt Tronds samboer to ganger.

- Samboeren min godtar at en av mine beste venner er ei jente. Jeg tror det har noe med generasjonen vår å gjøre. Foreldrene mine hadde nok stusset mer, sier Trond.

Selv om de liker å flørte, har de aldri vært fristet til å rote sammen. Til det er de for gode venner. Etter åtte år kjenner de hverandre så godt at de heller ikke er redde for å vise hverandre sine dårlige sider.

Sier ifra

- Det fine med Trond er at han sier ifra dersom han synes jeg syter og klager for mye, ler Malin.

- Men det er sjelden jeg trenger det. Stort sett går praten rolig for seg. Det er faktisk lettere å prate om personlige ting med jenter, sier Trond.

VENNER: Malin og Trond har vært venner siden de studerte sammen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media