Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Båret ut med kjøttkniv i magen

En vietnameser fra Oslo dukket opp i en leilighet på Møllenpris i Bergen i formiddag. Der skal han ha gått til angrep på en 36 år gammel landsmann med kjøttkniv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

BERGEN (Dagbladet): - Jeg kom hit og så at fetteren til min kone ble båret ut med en stor kniv som stakk ut fra magen hans, forteller Tung Van Pham til Dagbladet.

36-åringen, som ble stukket i mageregionen, skal ha vært på besøk hos sin mor da vietnameseren fra Oslo dukket opp og gikk til angrep med en kniv han fant i leiligheten.

Engstelig

- Jeg kjenner til personen som kom fra Oslo, men jeg vet ikke hvorfor han kom hit. Kniven må han ha funnet i leiligheten. Det er en stor og farlig kjøttkniv. Jeg er engstelig for hvordan det vil gå med min nevø. Ingen av de i vår familie som var i leiligheten vil foreløpig fortelle oss hva som skjedde, sier Manhchau Nguien.

36-åringen ble fraktet med ambulanse til akuttmottaket på Haukeland Universitetssykehus hvor han ble operert i går. Sykehuset melder at tilstanden er alvorlig og stabil.

To pågrepet

- Vi fikk melding om at det var brukt eller truet med kniv i denne leiligheten klokka 11.31. Vi rykket ut med store ressurser og gikk raskt inn i leiligheten med bevæpnede tjenestemenn. Vi har pågrepet en mann og en kvinne som er tatt inn til avhør. I tillegg har vi tatt med oss en del vitner til hendelsen i leiligheten, sier operativ uteleder og politiførstebetjent Preben Wallestad.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media