BLOD:  - Blodet fløt. Etter slåsskampen måtte fortauet spyles, forteller et øyenvitne. 5-6 politipatruljer måtte til for å stagge slåssingen. MMS-foto: Leser
BLOD: - Blodet fløt. Etter slåsskampen måtte fortauet spyles, forteller et øyenvitne. 5-6 politipatruljer måtte til for å stagge slåssingen. MMS-foto: LeserVis mer

Barket sammen i masseslagsmål i natt

Mann fikk flaske knust i ansiktet. - Det var brutalt, sier øyenvitne. To personer arrestert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Bare tilfeldigheter gjorde at ingen ble alvorlig skadd da det brøt ut et masseslagsmål utenfor utestedet Ophelia på Holbergs plass i Oslo i natt.

- Et sted mellom 10-15 personer deltok i slåssingen. Tre personer er arrestert, opplyste operasjonsleder Olaf Erdal ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.no i dag tidlig.

To av personene holdes fortsatt i politiets varetekt.

- Vi venter på å få de to avhørt, sier operasjonsleder Gunn Anita Bjørnbakk til Dagbladet.no.

Et øyenvitne beskriver slagsmålet som «brutalt».

- Det var svært grovt. Flasker og glass ble brukt som våpen til å slå hverandre i hodet med. Flere silblødde etter å ha fått glass eller flasker i hodet og ansiktet. Etter at politiet var ferdige måtte fortauet spyles fordi det var så mye blod der, forteller Erdal til Dagbladet.no.

Politiet ble varslet om hendelsen klokken 2.15, og mellom 5-6 politipatruljer rykket ut for å skille kamphanene.
 
En person får i natt legebehandling på legevakta i Oslo etter å ha fått en flaske knust i ansiktet. Han skal ikke være alvorlig skadet, men skal ha kuttskader på grunn etter falskeangrepet.

Politiet har avhørt flere vitner, men vet ikke hva som var årsaken til konflikten.

Flertallet av de innvolverte var av pakistansk opprinnelse, opplyser Erdal.