FEM TIL SYKEHUS:  Fem personer, blant dem et barn på tre år, ble fraktet til sykehus med skader etter en kraftig kollisjon mellom to personbiler på Karihaugen i Oslo fredag kveld. Foto: Vegard Wivestad Grøtt, NTB Scanpix.
FEM TIL SYKEHUS: Fem personer, blant dem et barn på tre år, ble fraktet til sykehus med skader etter en kraftig kollisjon mellom to personbiler på Karihaugen i Oslo fredag kveld. Foto: Vegard Wivestad Grøtt, NTB Scanpix.Vis mer

Barn (3) til sykehus etter stor ulykke i Oslo

Fem kjørt til sykehus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Fem personer er kjørt til sykehus, blant dem et tre år gammelt barn, etter en kollisjon mellom to personbiler på Karihaugen i Oslo fredag kveld.

De skadde ble sendt til Ahus og Oslo universitetssykehus for behandling. Rundt midnatt opplyser politiet at flere av de involverte er alvorlig skadd, men de kan ikke si noe mer om skadeomfanget.
 
- Dette er en alvorlig ulykke, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli i Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Den første meldingen kom til politiet klokka 22.07 om en ulykke i krysset Karihaugveien/Bjørnheimveien.

- Det var fire personer i den ene bilen og to i den andre. I bilen med fire, satt en kvinne fastklemt. Hun er frigjort av redningsetatene. I den samme bilen satt det også et lite barn, opplyser operasjonslederen ved 22.30-tiden.

Skadene på kjøretøyene beskrives som store.