Barn døde i varm bil

NEW YORK (Dagbladet): De var søskenbarn og bestevenner. Nå er de døde. I nær 40 graders varme ble Brianna (2), Ramon (3), Steven (5) og Christina (6) funnet livløse i bagasjerommet på en bil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tragedien har rammet familiene Rohan, Torres og Dawson i byen Gallup i delstaten New Mexico i USA.

Seint mandag ettermiddag - natt til tirsdag norsk tid - var plutselig de fire små søskenbarna sporløst bort.

Mødre, fedre, tanter og onkler leita desperat etter de fire smårollingene.

I bagasjerommet

Vel en time etter at barna forsvant, satte en av tantene seg inn i bilen, for å hvile seg i den intense varmen. Idet hun skrudde ned lyden på stereoanlegget, hørte hun et svakt stønn. I bagasjerommet lå barna, tre var allerede døde, mens seks år gamle Christina Rohan så vidt hostet.

- En grusom tragedie, sier politiløytnant Craig Meo ved politiet i Gallup, New Mexico. Politiet etterforsker de fire dødsfallene som en tragisk ulykke og kommer trolig ikke til å sikte noen av familiemedlemmene for uaktsomhet.

Livløse

- Barna var ute og lekte. Det ble slått full alarm et kvarters tid etter at de sist ble sett, sier politiløytnant Craig Meo.

De fire har trolig krøpet opp i bagasjerommet på bilen for å leke, og så har bakluka låst seg. Bilen de ble funnet i, ble brukt da de desperate foreldrene leita etter smårollingene. Faren til en av de forulykkede kjørte rundt i nærområdet med bilen i om lag 45 minutter og leita etter barna, mens de lå livløse i bagasjerommet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer